Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Red Top var en sådan där kurre till dagdrivare som drev en egen liten ruta i dagspressen, morgonpassartat. Lasse O'Månsson var en annan lustig kurre och det är skönt att det inte bara finns kurrar o kurror även numera.


Dagens aforism 20130704






En av mina närmaste bekanta använder sällan förkläde vid matlagningen. Dock gärna under träffar med en eller annan representant för det motsatta könet.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-04 12:49



Bookmark and Share


  figurett
Hmm, se men inte röra, alltså, skakad men inte berörd...än...
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP