Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

62.Underbart att kliva in i

Månen

du blandar hatkärlekens cocktail
du är överlägset tystast
kastar ner förutsägande blickar
jag följer efter dig och väntar
när ska du lägga dig bredvid mig

ditt oroande ljus
väcker urgammal klang och
jag transformeras till sömngångare

ALLT är öppet och tillåtet för mig






Världen ligger under mina tankar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-01 20:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
blandad hatkärlek är fin poesi, ja !
2015-08-16

  aol
så starkt vacker berörande dikt,
2013-09-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
mångudinnan tar sin plats
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP