Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


72.Nyfiket fräsch

Jag är__ogin__ när någon försöker röra mig
Jag tål inte närheten av någon

Jag fungerar bäst på armlängds avstånd

Vad beror det på

att ___BARA_____ fysisk beröring
tunnar ut min__ ANDLIG__ kraft

I . Genmanipulerat mat

II . Media upplysning

III . Eller föräldrarnas besserwissersyn
på uppfostran av ett barn




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-21 10:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Kliv inte in på min aura ... så upplever jag din text ;.)
Rätt eller fel tänkt?!?!
/kram
2013-09-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
O Tack ”Ogin ”ord som jag skall använda, jag tycker inte om heller skaka hand, eller komma alt för nära i kontakt med människor, men tyvärr folket är så frusterad för sina egna bekymmer och blir fundersam,men var är den här inte får närhet när man träffas.
Hur ursäktar du dig när du inte vill skaka hand?

2013-09-21

  aol
ja att få vara sej själv i en värld som ständigt försöker göra en till någon annan än den man är, är den största av alla bedrifter,
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP