Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Södermalms Poesifestival 2010



Södermalms Poesifestival 2010 äger rum under 3 dagar,från

torsdagen den 30.e september till lördagen den 2.e oktober.

Dag 1

När? Torsdagen den 30.e september kl. 17.30-21.00
Var? Bibliotek Plattan/ Kulturhuset

Nikola Madzirov, Makedonien
Tomica Bajsic, Kroatien
Ivana Simic Bodrozic, Kroatien
Damir Sodan, Kroatien
Sonja Manojlovic, Kroatien
Mindy Zhang, Kina

Dag 2

När? Fredag 1 oktober kl. 21.30-01.00
Var? Restaurang Babajan, Södermalm

Jonas Bohlin
Katarina Norling
Johan Christiansson
Boel Schenlaer
Mindy Zhang
, Kina
Nikola Madzirov, Makedonien
Tomica Bajsic, Kroatien
Ivana Simic Bodrozic, Kroatien
Damir Sodan, Kroatien
Sonja Manojlovic, Kroatien

Dag 3

När? LÖRDAG 2 oktober kl. 21.30-01.00
Var? Restaurang Babajan, Södermalm

Jonas Bohlin
Katarina Norling
Johan Christiansson
Boel Schenlaer
Måns Edwall
Roque Falcon
Eric Carlsson

Mindy Zhang, Kina
Nikola Madzirov, Makedonien
Tomica Bajsic, Kroatien
Ivana Simic Bodrozic, Kroatien
Damir Sodan, Kroatien
Sonja Manojlovic, Kroatien

Festivalen äger rum för 8.e året.
Södermalms Poesifestival grundades 2003 av Boel Schenlaer.
Post Scriptum utkommer som pappersbilaga med ett quadruppelnummer.

Festivalen genomförs med bidrag från Kulturförvaltningen och Statens Kulturråd.

Från Södermalms Poesifestival 2010 webplats–>




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2010-10-01 14:42



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent