Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vernissage – Ari Eskelinen



Poeter.se på vernissage i Allhelgonakyrkan.

Ett möte mellan bild och poesi.

Dikter: Richard Larsson

Foto och målningar: Ari Eskelinen

Vernissage – Konst – Musik – Poesi  i Allahelgonakyrkan den 2 oktober 2010 Klockan 11-18.

Här fann vi fantastiska foton och målningar av Ari Eskelinen accompanjerade med välvalda texter av Rickard Larsson. Vi fann Elisa Ria Bordeline  och flera poeter från poeter.se på öppen scen.

Närmande…

är titeln för den gemensamma utställningen. Tanken är att livet är en resa där det inträffar olika händelser som ger oss riktning i våra liv och därmed leder oss i närmandet av det viktiga för var och en av oss. Rickard Larsson har med detta vid 95 års ålder sin första utställning.

Valet av Allhelgonakyrkan är också en sådan ”händelse” som har gett riktning och betydelse i både Ari och Richards liv. Richard har på onsdagar hållt samtalsgrupper som Ari medverkat i och som har varit grunden till att de nu tillsammans håller en gemensam utställning där dikterna finner en dialog med bilderna. De anser båda att kyrkan är en ypperlig och fin jordmån att få växa i.

Musik och Öppen Scen

Elise Ria Borderline bjöd på sina fantastiska visor om allt från kärleksblues till feministiska valfunderingar. Vi rekommenderar varmt att lyssna in en del av hennes musik på myspace–>

Utställningen är öppen vardagar 12.15 – 17.00, och helger 12.00 – 16.00 fram t.o.m den 22:a oktober.

Tack för ett jättefint vernissage!

Ari Eskelinens texter på poeter.se kan Du ta del av här–>




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 562 gånger
Publicerad 2010-10-04 14:43



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent