Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokrelease 4 december 2010



Senaste nytt från förlaget:

Nu är alla texterna satta och omslaget är färdigt. Boken kommer att lämnas till tryck inom kort och kommer finnas i boklådorna den 4 december.

För att fira detta anordnar poeter.se och Tolvnitton Förlag en bokrelease lördagen den 4 december i Stockholm. Vi hälsar alla medlemmar på poeter.se hjärtligt välkomna! Mer information om dagen kommer snart, men passa på att boka in den 4 december redan nu!

För Dig som är författare i antologin och skulle vilja läsa ditt bidrag på bokreleasen, anmäl dig gärna till bok@poeter.se.

Förköp för medlemmar

Boken innehåller 111 dikter och 150 sidor. Förlagsnettopriset är 120 kr, vilket innebär att priset blir omkring 150-200 kr i bokhandeln, beroende på det påslag handlarna själva gör.

Poeter.se har beslutat att erbjuda boken till alla medlemmar på poeter.se för nettopriset 120 kr. Boken kommer att gå att förköpa från och med nästa vecka här på sidan.

De som förköper böcker innan den 4 december kan hämta sina böcker färska ur pressarna i samband med bokreleasen i Stockholm.

Årets Julklapp

Beställ ditt bokpaket innan den 15 december och var garanterad att böckerna hinner fram innan Jul.

Hoppas vi ses den 4:e!

/Redaktionen, poeter.se




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 23:43



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent