Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokrelease: POESI Sveriges bästa digitala poeter



Foto: Björn Taubert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 11:36



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent