Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se mötesplats för många



”På poeter.se  skriver människor i alla åldrar… Ung, som gammal…
Vi möts i orden… Ja i det vi har skrivit…
Läser varandras texter kommenterar och tycker till…
Och det är roligt hela tiden…

Och man lär känna människor som aldrig skulle träffat annars
så skrivandet där är nyckeln till en helt ny värld…

Fler skulle börja skriva…”

Detta fick vi höra på Sveriges Radio P4 Karlavagnen i programmet Mötesplatser den 16 december.

Hör programmet här –>




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 13:11



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent