Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya medlemmar i rampljuset



Vi har funderat en del över vad Poeter.se kan göra för att nya medlemmar skall känna sig mer välkomna till sidan.

En sak som vi tror kan uppmuntra till vidare skrivande och deltagande är att man känner att man blir läst och får kommentarer på sina texter. Det innebär dock också att andra medlemmar måste hitta till den nya medlemmens text.

Därför har vi nu skapat en sida som listar alla nya medlemmars texter, du når den via länken ”Nya medlemmar” på ”Läs texter” sidan. Vi uppmärksammar även från och med nu 5 nya medlemmar på ”Läs texter” sidan, listan finns ovanför listan ”Mest bokmärkta denna veckan”.

Vi tar gärna emot idéer om hur vi kan förbättra upplevelsen för alla nykomlingar. Det skulle vara särskilt kul att få höra någon nybliven medlems berättelse. Skicka en e-post till support@poeter.se eller skicka ett internmeddelande till redaktionskontot och berätta om dina upplevelser!

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 22:04



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent