Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudtävlingen avslutad



Nu är ljudtävlingen avslutad, tack för alla bidrag som kommit in! Nu återstår bara det svåra och spännande jobbet att utse vinnarna.

Även om en del inte har haft den tekniska kunskapen för att göra en inspelning tycker vi det varit en god uppslutning. Dock har vi börjat fundera lite på att kanske göra det möjligt att spela in från Poeter.se, är det en funktion som skulle uppskattas?

Vi kommer nu gå igenom alla bidragen och återkommer med vinnarna när detta är klart, förhoppningsvis i slutet av vecka 9.

Ni kan lyssna på alla bidragen här.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-26 13:43



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent