Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken i 33 A



På adress 33 A i din stad är det fullt av ensamhet. Ensamma människor trängs med ensamma spöken och ensamma dikter.

Trappuppgången är skådeplatsen för händelser i det förflutna och händelser i nuet som alla leder fram till det oundvikliga.

Spöken i 33 A är en mordromantisk thriller med poetiskt anslag som knappast lämnar någon oberörd.

Spöken i 33 A är Håkan Eklunds tredje diktsamling och i likhet med de föregående ”Manifesto Doghead” och ”H. K. Kraxmaskin” så blandas det poetiska med säregna illustrationer.

 

-

Spöken i 33 A når ditt kvarter måndagen den 21 Mars!

 

Beställ boken här: http://www.bokia.se/

Läs Håkan Eklunds texter på Poeter.se:

http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=3586




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-09 21:09



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent