Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SM i poetryslam 2011 avgjort!



Poeter.se gratulerar Alex Bengtsson/Kalle Lager

till vinnare av poeter.se SM slam tävling!

Poeter.se utlyste en tävling tillsammans med SM Slam 2011 i Visby och delar ut 1000 kr i prispott till den enskilda medlem på poeter.se som placerar sig bäst i SM. Vinnaren är nu korad!

Vem är Kalle Lager / Alex Bengtsson?

Kalle Lager är mitt användarnamn på Poeter.se och ett namn som jag använder ibland när jag försöker mig på att skriva skönlitterärt. Alex Bengtsson är en grabb på 27 år som bor i Stockholm och jobbar som utbildningschef på den antirasistiska stiftelsen Expo. Ursprungligen kommer jag från Frillesås i Halland vilket präglar en del av min poesi men även arbetet mot rasismen är en del av mitt skrivande.

Är du poet eller skribent?

Jag hade länge jävligt svårt för att kalla mig poet. Det finns så många dåliga och dumma poeter som skriver en massa dynga som jag inte vill sammankopplas med men med ett sådant resonemang kan man ju inte kalla sig för exempelvis människa eller antirasist heller. Jag har i regel väldigt svårt att definiera vad jag skriver. Det är bättre att folk som läser mina grejer får bedöma och tycka och tänka om det.

Hur ser Du på ditt eget skrivande och Din kreativitet? Vad poesi är för dig?

Jag reser väldigt mycket i jobbet. Skrivandet har på många sätt ett tidsfördriv och ett sätt att avreagera sig för mig. Och så har det nog alltid varit – även innan jag började lalla runt i landet.

Stort tack och igen grattis till Alex Bengtsson!

Läs Alex Bengtsson/KalleLager på poeter.se här –>

Mer om Slam SM 2011 finns här–>

Läs Expo här –>




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 14:54



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent