Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige berättar på radio P4



Bengt O Björklund, som skriver som andrasidan på Poeter.se, kommer delta ett antal gånger i radio P4 programmet Sverige berättar minnen. Första berättelsen har redan varit och finns att lyssna på här.

”Bengt O Björklund bor idag i Bagarmossen i Stockholm och arbetar som journalist, författare och konstnär. Han har bott ungefär 20 år utomlands, bland annat i Turiket, där han satt i fängelse i fem år och i Brasilien där han bodde i sju år.

I Sverige Berättar han om en dag i Rio då han för första gången på väldigt länge fick höra svenska röster på en restaurang. Han gick fram för att prata med svenskarna, men visste inte riktigt vilka det var han slog sig ner tillsammans med.”

Lyssna på första programmet.

Programmets hemsida där efterföljande program kommer dyka upp.

Läs Bengt O Björklunds dikter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-30 10:00



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent