Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hängmattan ser jag havet



Poeter.se medlemmen Ewa Åkerlind, eller Nybyggare som hon kallar sig på sidan, har gett ut en bok med namnet Från hängmattan ser jag havet på Bokmaskinen.

”Ewa Åkerlind Arbetar som redaktör och bor i Stockholms innerstad och i en stuga på en ö i Roslagen. I ungdomen bodde och arbetade hon i Spanien. Hon skriver, yogar och umgås med familj och vänner på sin fritid. Ewa har två vuxna barn.

Hennes bok Saknad – Dikter ur sorgenanvänds i sorggrupper inom och utanför Svenska Kyrkan. Boken handlar om döden, men minst lika mycket om livet, att ta vara den gåvan som livet är och kärleken till din partner, dina barn, din familj och inte minst till dig själv.

 

 

Denna nya bok – Från hängmattan ser jag havet – handlar om att efter en djup sorg stanna upp, se livet och våga gå vidare.”

Boken finns bland annat att köpa på Bokus, Bokia och CDON.

Läs hennes texter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 10:40



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent