Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta, en e-antologi med Poeter.se medlemmar



Pupill förlag har gett ut en e-antologi som många Poeter.se medlemmar är med i. Du kan ladda ner den gratis här.

”En alldeles gratis samlingsvolym med noveller, lyrik, limmerick, fotografi, kollage och mycket mer. En somrig gott & blandat-påse att ha med sig i hängmattan, på resan, på stranden eller i lugn och ro hemma i soffan. Flera av de medverkande är sedan tidigare utgivna på Pupill förlag, andra debuterar.

 

Eftersom boken är gratis kan du kopiera och fildela den hur mycket som helst, förutsatt att du respekterar copyrightlagen. Så sprid gärna Hetta!

 

Hetta finns i två digitala format:
Pdf med klickbar innehållsförteckning för läsning i dator, och surf/läsplatta, eller för all del; utskriven på papper! :)
Och Epub för läsning i exempelvis mobil och läsplatta.

 

Pdf-en är formgiven med texter och bilder. Epub-filen innehåller endast text.

 

Medverkande:
Jonas Ahlberg, Nina Ahlzén, Malin Roca Ahlgren, Andreas Almengård, Magnus Bengtsson, Malin Bergström, Kajsa Bidemo, Björn Björkegren, Elsa Bladh, Malin Boström, Lennart Bång, Margareta Börjesson, Bengt Carlson, Isabell Dahlberg, Maria Edgren, Karolin Engdahl, Emma Forsberg, Elin Fransson, Eva Grip, Niklas Henningsson, Ethel Hedström, Nick Hoggard, Mikaela Hölbling, Elisabeth Pimsan Ivarsson, KG Johansson, Pia Pollari-Karlsson, Pebbles Karlsson Ambrose, Hanna E Karlsson, Per Klemming, Anna Liljestrand, Petra Lindblom, Ulrica Marmfeldt Lindgren, Gunilla Lindquist, Maj Lindström, Marita H Linkruus, Gunnar Ljunggren, Anna Magnusson, Lena H Nilsson, Malin Norlander, Anna Nygren, Lili Samuelsson, Ingrid Sandsborg, Monika Sidén, Anders Sjödin, Markus Sköld, Björn Solum, Anders Textorius …

 

Vill du också medverka i Hetta?
Vi uppdaterar boken då och då under sommaren, och ersätter den nerladdningsbara filen. Skicka ditt bidrag till: hetta@pupill.se (Högst 2000 ord, digitala bilder bör anpassas för skärmvisning i stående A5-format. Hör av er per mejl om ni undrar något.)”

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 08:08



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent