Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utställningar i nordväst Skåne och Halland



Poeter.se medlemmen Anna Liljestrand har ett antal utställningar i nordväst Skåne och Halland under sensommaren och hösten.

Den 1 augusti till den sista augusti har hon en utställning på Lilla Hult i Barkåkra. Denna utställning kommer inledas med ett vernissage den sista juli som börjar klockan 13:00.

15 augusti till 15 september har hon utställning på Clairion Norre park hotell i Halmstad.

2 oktober till den sista oktober har hon en stor utställning på Galleri Björkvik i Skälderviken som heter ”million faces”, som speglar våra fasader och uttryck.

Se Annas utställningar på Poeter.se.

Läs Annas dikter på Poeter.se.




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 09:48



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent