Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjyva-Jösses memoarer



Poeter.se medlemmen Ronny Berk släppte i början av sommaren relationsromanen Tjyva-Jösses memoarer, som utspelar sig i 1700-talets småland. Som Poeter.se medlem kan du köpa boken för det rabatterade priset 100:- (plus frakt 36:-) direkt av Ronny, skicka ett meddelande till honom om du är intresserad.

”Tjyva- Jösses memoarerär en relationsroman med historisk framtoning. Handlingen förlagd till någon gång under 1700-talet; en bygdeberättelse som utspelar sig i Albert Engströms Hult. Tilltalstonen människor mellan och tiden för dess talande har funnit sitt ursprung i Pälle Nävers bygd och tidsålder.  Brödtextens spretande och asymmetri faller helt på mitt eget ansvar. Vad som är sant kan vara osant eller tvärtom men tvivels utan att vissa skrönor förmedlar ett otvetydigt sanningsvärde. Välkommen till en vandring i AE-s tassemarker;  till illhärjet i Skurugata och över de fria viddernas utsikter från Klintaberget!  Välkommen till en vandring över ordrikets gränslösa landamärer!”

Läs Ronny Berks texter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 05:47



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent