Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peter Matsa på TV-Nord



I samband med ”Sveriges bästa digitala poeter 2011″ intervjuades ett flertal poeter från poeter.se. Peter Matsa från Täby intervjuas här om poesi och skrivande  i lokal-TV Stockholm norrort.

Se TV-inslaget här–>-

-11

Peter finns också publicerad med boken Det stora svarta, 2010, en prosapoetisk saga i fyra delar.

”det finns en öppning. när gryningen väver dagen på nytt kan vi ana dess närvaro, liksom en reva i en uppspänd duk som löper längs våra ögons horisont.”

Det Stora Svarta är en prosapoetisk saga om årstiderna och elementen i fyra delar – om fyra människors kamp mot det odefinierbara. Kanske kan läsaren identifiera sitt eget ”Stora Svarta” och på så sätt ta till sig texterna. Eller så följer man bara med i årstidernas växlingar, genom elementen, och låter texten tala fritt.

-

Läs mer om Det stora svarta här –>

Läs Peter Matsa på poeter.se här –>




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-02 11:02



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent