Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdateringar av nya meddelanden



Vi har nu lagt ut ett antal uppdateringar som förhoppningsvis skall fixa många av de problem som upplevts under dagen. Möjligheten att marker alla meddelanden på en sida och radera dem är även nu implementerad i nya meddelanden.

Om du upplevt problem under lördagen, vänligen se om de kvarstår och hör i så fall av dig på support@poeter.se. Vi skulle uppskatta om felrapporterna kommer på e-posten snarare än som kommentarer på inlägget, då det är väldigt svårt för oss att få översikt här.

Konverteringen av meddelanden till det nya systemet är nu tillbaka en bit in i 2008, saknar du ett äldre meddelande är det alltså inte försvunnit utan kommer så småningom hamna i ditt arkiv.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-06 23:30



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent