Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var med i Brombergs poesiantologi!



Brombergs Förlag, det lilla förlaget med de stora författarna, kontaktade poeter.se och berättade att de satsar stort på poesi. Från våren 2012 ska poesin få större utrymme bland annat genom att de ska ge ut en poesiantologiserie för att öppna och utmana poesin former. Denna antologi ska vara öppen för kända och okända poeter.

Casia Bromberg och Sanne Näsling, redaktörer för den nya antologisatsningen, inbjuder härmed alla medlemmar på poeter.se att inkomma med material! Skicka 5 texter samt en presentation av Dig själv till antologi@brombergs.se. Berätta gärna om och var Du tidigare varit publicerad samt ditt namn och din adress.

För mer info  –>

Bidrag ska vara inne senast den 1 september 2011!

Vi på poeter.se önskar alla medlemmar lycka till och hoppas att så många som möjligt har förmånen att komma med i antologin!

Brombergs Bokförlag är ett förlag som bildades och började ge ut skönlitteratur 1975. Förlaget startades av Dorotea Bromberg och hennes far, Adam Bromberg. Förlaget har en bred utgivning men ger i störst utsträckning ut skönlitteratur av utländska författare.




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 15:30



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent