Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se medlemmar med i Extrinsecus



Vi har tidigare gått ut med information om att en student på Malmö journalisthögskola ville komma i kontakt med Poeter.se medlemmar till ett kulturreportage om internetpoeter. Detta arbete är nu färdigt med namnet Extrinsecus och flera Poeter.se medlemmar är med i det. Du kan läsa reportaget på kulturjournalistiken i Malmö eller via direktlänk.

”Utanförskap eller extrinsecus som det heter på latin innesluter mycket. Det kan handla om Nelly Sachs som inte släpptes in i litteraturens finrum ens när hon fick Nobelpriset på sin 75-årsdag. Det kan vara internetpoeterna som gör sitt bästa
för att göra sig hörda på nätet eller amatörskådespelaren som trots sitt engagemang inte tillmäts samma status som den professionella eliten av skådespelaren. Det kan också vara den alternativa konstscenen i Paris som för en ojämn kamp mot statens nedstängande av konstnärssquats. Sist men inte minst kan det vara kuratorteamet som till vardags arbetar med bildperformance utan att nödvändigtvis betraktas som profe”

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 07:31



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent