Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingela Svenson med i Sverige! på SVT1



Poeter.se medlemmen Ingela Svenson kommer intervjuas och läsa någon dikt i avsnitt tre av tv-programmet Sverige! Avsnittet har premiär klockan 19:00 på SVT1 idag lördagen den 27 augusti, med repriser i SVT1 29/8, SVT24 31/8 och SVT1 3/9. Det går även se i efterhand på SVT Play.

”Sverige! är veckomagasinet som speglar, granskar och kommenterar aktuella händelser och fenomen i Sveriges kulturliv.”

Läs Ingela Svensons dikter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se /Fredrik




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 11:50



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent