Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktsamlingen Som eld på vatten



Poeter.se medlemmen Patient X har givit ut en ny bok på förlaget Pupill.

Angående diktsamlingen ”Som eld på vatten” utgiven av ebokförlaget Pupill.

Hej, bästa potentiella läsare!

Vill bara berätta att ebokförlaget Pupill till min stora glädje nu gett ut en samling med 76 av mina dikter och 20 bilder tagna under en tågresa genom Skåne. Samlingen heter ”Som eld på vatten”. Titeln kom jag på när jag såg en konstfilm där en man i båt tände eld på ett litet hus som stod på en flotte i en sjö. Ett fascinerande skådespel.

Dikterna handlar om allt från gudomliga rockstjärnor, obesvarad åtrå och mitt ofördelaktiga utseende, till främlingsfientlighet, hjärtan och Dostojevskij i tunnelbanan. Och det är bara några exempel.

Samlingen finns alltså ”endast” som ebok och kan laddas ner från Pupills hemsida till en billig penning. Missa inte denna chans att göra en resa in i mitt hjärta.

 

Vänliga Hälsningar
Pseudonymen Andreas Almengård”

Du kan köpa boken på Pupill förlags hemsida.

Patient X har även tidigare givit ut boken Östra Fäladen Blues – en psyksjuk knivmans berättelse.

Läs Patient X dikter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 07:26



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent