Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker över till nya plattformen



Arbetet med att skriva om Poeter.se för den nya tekniska plattformen fortsätter. Idag har vi lagt ut en ny version av böcker som kör på den nya Poeter.se servern och den nya tekniska plattformen.

Det innebär inga större förändringar, utan är mer en delförutsättning för målet att flytta över texterna till den nya plattformen. I vanlig ordning, skulle du hitta några fel eller problem på något sätt ser vi gärna att du kontaktar oss på support@poeter.se.

Nyheter

  • Det finns nu en samlingssida för en enskild poets alla böcker.
  • När du väljer ut texter till en bok kan du nu även söka på titlar. Vilket borde underlätta för de som har väldigt många texter.
  • Upplösningen på omslagen har ökats, så att nya omslag som laddas upp blir större och tydligare. Nackdelen är att gamla omslag ser större och suddigare ut. Så ladda gärna upp era omslag igen.
  • Du kan välja om en bok skall kunna läsas av alla eller bara av Poeter.se medlemmar.



Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 23:22



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent