Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på 60 grader en diktbok i 4-färg



Poeter.se medlemmen Per Blomqvist och hans bror Patrik Blomqvist släpper idag sin diktbok i 4-färg, Livet på 60 grader, på Kingink förlag.

Den 22:e september släpper Per och Patrik Blomqvist ”Livet på 60 grader”.  En diktbok i 4-färg. Till vardags är de bröder och arbetar som art directors i Stockholm respektive Göteborg. ”Livet på 60 grader” är ett kreativt utlopp vid sidan av det professionella konstnärskapet. Hur ser det ut när kommersiella artister ger sig på icke-kommersiellt? Hur ser motsatsen till reklam ut?

Boken finns att köpa på Bokus.

”Den perfekta gå-bort-presenten till den som inte vill gå bort.
En självförverkligandebok till den som verkligen har förlorat sig själv.
Lite anarki till kaffebordet. En poesibok för den som inte ser.
En bilderbok för den som inte vill lyssna.
Den perfekta julklappen till den som är ovanligt vanlig.
Bibelsubstitutet för den som inte tror.
Tröstshopping för den som har allt, men ändå inget.
Andrum till den som har svårt att få luft.
Perfektion till det nästan perfekta hemmet.
Dopgåvan till den bästa på jorden.
Precis vad du letar efter utan att veta om det. …
DU VÄLJER.

 

En bok för alla är för ingen.
Är du någon?
Bröderna Blomqvist gör i vanliga fall reklam som passar alla, men sällan just dig. Så bara för att vara extra snälla kommer här ett skräddarsytt paket bara till dig.”

Läs Per Blomqvist dikter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se /Fredrik




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 06:37



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent