Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se medlem i antologin Lågor



För ett par veckor sedan gavs antologin Lågor ut, där bland annat Poeter.se medlemmen La Magnólia finns representerad. Antologin kommer presenteras på Bokmässan i Göteborg, på lördagen den 24 september klockan 15:00.

Uppdatering!: Även greajt är med i antologin med dikterna ”detomöjliga”,  ”det där lilla” och ”vår”.

”Det började med antologin ”Vågor” vid ”Winter Word Festival” i Strömstad 2010 och utvecklades till ett av landets största skrivarprojekt. ”Lågor” är ett sammarbetsprojekt mellan Fyrbodals kommunalförbund och Fyrbodals fjorton kommuner. Över 600 författare har lämnat in texter. Många röster, berättelser, tankar samlas inom bokpärmarna, alla med anknytning till respektive kommun.”

Man behöver inte bo i kommunen, bara ha någon form av anknytning till den eller skriva om den. De fem dikter La Magnólia lämnade in, finns med i boken. Det är ”EN VÄN” ,  ”HIMLENS TÅRAR” ,  ”VIND, STILLA VIND” ,  ”MIN ÄLSKADE FAR” ,  och  ”NÄR DIMMAN LÄTTAR” .

Läs La Magnólias texter på Poeter.se.

Läs greajts texter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se /Fredrik




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 07:53



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent