Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETRY GANGBANG fyller 10!



Patrick El-Hag & Johan Wretman bjuder ut dig till 10-årsjubileumet av Poetry GangBang!

Premiären äger rum onsdagen den 12 oktober, klockan 19:30 på restaurang Kompott (Brasserie Le Pot), och pågår under tio kvalfyllda onsdagar.

Kika in eller anmäl dig nu på:

www.el-hag.com/gangbang

Adress: Karlbergsvägen 52, Stockholm
T-bana: S:T Eriksplan, uppgång Torsgatan, eller Pendelstation Karlberg.
Bordsbokning: +468315177, Entré 60:-

-

Sex frågor till Patrick och Johan Wretman

- Vad skiljer Poetry GangBang tävlingen från en vanlig Slamtävling?

Poetry GangBang är en slampigare och mer anarkistisk kusin till Poetry Slam. Den största skillnaden är att istället för jurygrupper poängsätter hela publiken poeterna på förtryckta röstsedlar. De två poeterna med högst poäng drabbar samman om finalplats i en slutduell som publiken avgör oralt, dvs genom ett avgrundsvrål.

- Kan vi förvänta oss något nytt i årets GangBang, någon ny lovande nykomling?

Ja, ännu högre i tak än någonsin tidigare. En super taggad El-Hag & Wretman vid sidan av en jämn ström av noviser liksom bättre begagnade årsmodeller.

- Hösten ser ut att bli full av poesievenemang. Varför skall jag boka in dessa tillfällena?

Därför att vi är bäst, snyggast och billigast i stan. Faktum är att vi bara kostar 60:- per helkväll. Dessutom får du se tio poeter grensla estraden samt en och annan gästartist på dekis.

- Kan ni skvallra om någon gästartist inför höstens omgång?

Med tanke på att Poetry GangBangs tidigare gäster varit: Mackan (FATTARU), Py Bäckman, Dan Hylander, Ison (& Fille), Johannes Anyuru och Rebell Robban, räknar vi kallt med Tomas Tranströmer. Men Isabella Löwengrip är också hjärtligt välkommen. Premiärkvällen gästas av 2010-års vinnare Alex Bengtsson. Se gärna hans vinnarbidrag från 2010 på TV4-play.

- Vad tror ni Stockholmspubliken önskar av årets vinnare?

Vikt och utseende.

- Nu när micken ändå är er, är det något annat ni vill säga?

Snuskigt välkomna!




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 18:45



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent