Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dead_prez, en flitig Poeter.se medlem



Poeter.se medlemmen dead_prez - en poet med många järn i elden. För andra gången är han nu publicerad på den legendariska förläggaren Bo I Cavefors blogg. Du kan läsa inlägget här.

Under våren kommer dead_prez också ge ut sin debutbok ”Hettan” hos Black Island Books.

Lägg till en intervju i tidningen Kulturen som du kan läsa  här.

Slutligen driver även dead_prez en nättidskrift där han bland annat har publicerat etablerade författare som Leif Holmstrand, Anna-Karin Granberg, Stefan Hammarén, Freke Räihä och Liz Wennberg. Du kan läsa nättidsskriften Videodrome – Long Live The New Flesh här.

Läs dead_prez dikter på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 07:25



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent