Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena K Nilsson har givit ut boken Gryningstoner



Poeter.se medlemmen Lena K Nilsson har givit ut en diktsamling med namnet Gryningstoner på Megamanus. I den fysiska världen har hon dock bytt ut K mot H.

”Sekunder tickar;
lägges till redan gångna

- livet färdas med

I diktsamlingen Gryningstoner, skriven i gryningen, speglar Lena H Nilsson livets gång och naturens skiftningar.

Med versformerna haiku, sonett, terzin och fri vers vill hon till dig som läsare förmedla kraft och ro i en föränderlig värld.

 

”10 helande 100-ordare” består av tio visdomstexter i prosaform, där varje text är exakt just hundra ord lång. ”.

Boken finns snart att köpa hos de flesta nätbokhandlare.

Läs Lena K Nilssons poesi på Poeter.se.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-02-15 07:33



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent