Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor uppdatering av Poeter.se



Arbetet inleds 14:00 idag och åtkomsten till Poeter.se stoppas i och med detta!

Mellan eftermiddagen fredagen den 20 juli och söndagen den 22 juli kommer vi flytta över allt som gäller texter på Poeter.se till den nya tekniska plattformen. Bland annat kommer de 800 000  texterna och 1 500 000 kommentarerna som finns, flyttas och konverteras till en ny databas. Detta arbete innebär att vi kommer behöva stänga ner åtkomsten till Poeter.se under dessa dagar. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Detta är en stor milstolpe för oss som innebär att de största och mest centrala funktionaliteterna, allt som rör texter, blir migrerade till den nya tekniska plattformen och där med den nya servern. I förlängningen skall detta innebära att Poeter.se blir avsevärt mycket snabbare att vara inne på och att vi kommer ha möjligheten att vidareutveckla Poeter.se på ett helt annat sätt.

Vi kommer gå ut med mer information kring detta när det närmar sig.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2012-07-10 06:30



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent