Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texter migrerat till ny teknisk plattform



Då är till sist den stora uppdatering av Poeter.se färdig, allt som rör texter är nu migrerat till en ny teknisk plattform. Även om det på ytan kanske inte ser ut som några stora förändringar är stora delar av Poeter.se omprogrammerat. I vilket fall, välkomna tillbaka och hoppas ni lyckades fylla helgen med något annat meningsfullt! :)

Även om den största förändringen är av teknisk natur, under ytan, finns det en del funktions och utseende förändringar också. Vi har tidigare gått igenom de största och de flesta är ganska självförklarande. Jag tänkte dock berätta om utkastkommentarer lite. Man har tidigare kunnat skicka ut ett meddelande till ett antal skrivarvänner med ett utkast på en text när man sparar ett utkast. Den funktionalitet har nu förändrats och byggts ut till att i stället bli en slags förhandspublicering, där man istället bjuder in ett antal vänner till att kunna kommentera på utkastet. När du är inne i listan över dina utkast kan du klicka på textens rubrik för att komma till sidan för detta.

Antagligen finns det en del buggar kvar. Om du ser något som verkar fel tar vi gärna emot felrapporter på support@poeter.se eller som meddelande till redaktionskontot. T.ex. borde vi missat någon sida som därmed fortsätter hämta sin information från den gamla databasen och inte kommer uppdateras med förändringar.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se /Fredrik och Daniel




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2012-07-22 21:12



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent