Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtydligande kring applåder och bokmärken



Eftersom det kommit in en hel del frågor kring applåder och bokmärken kommer här ett förtydligande kring dem.

Då det finns miljontals applåder på poeter.se har vi valt att föra över dessa under de gångna nätterna istället för att föra över alla på en och samma gång, vilket skulle medfört att sidan skulle behövt ligga nerstängd en extra dag. Alla applåder är dock nu, per den 25 juli, helt överförda. Applådräknaren kan visa färre antal applåder. Detta pga. att det fanns buggar i det gamla systemet som gjorde att det under visa omständigheter gick applådera samma text flera gånger och att raderade texters applåder inte rensades bort.

I överföringen av bokmärken hade det skett en liten miss som gjorde att de bokmärken som låg i kategorier ej hade överförts. Detta är sedan igår eftermiddag (24 juli) fixat. Även bokmärkena kan ha minskat något då det även här tidigare fanns buggar som gjorde att att konton som avslutades inte fick bokmärken borttagna samt att de under vissa omständigheter kunde finnas dubbelt.

I den gamla databasen lagrades heller inget datum på bokmärkena. Det fanns bara ett veckonummer som nollställdes varje vecka, för att hantera visningen av den senaste veckans bokmärken. Vi har infört ett datumfält nu, eftersom bokmärkena inte hade något datum tidigare har vi fått sätta ett påhittat datum på det gamla bokmärkena. Nya bokmärken kommer dock stämplas med tidpunkten för bokmärkningen.

Mvh

Redaktionen, Poeter.se /Fredrik




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2012-07-25 08:26



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent