Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forum på nya plattformen



Forumet är en gammal del av poeter.se som vi länge har betraktat som lite halvfärdigt. Sedan vi tog över poeter.se har vi haft som mål att förbättra och utveckla denna viktiga del. Det har bl.a. saknats verktyg för moderering och översikt vilket varit mindre bra ur en administrativ synpunkt.

Det är  med stor glädje vi nu kan lansera Poeter.se forum på den nya tekniska plattformen, med utökad funktionalitet i flera avseenden.

Med nylanseringen vill vi även passa på att önska en nytändning för forumet. Vi kan åtminstone lova att vi i redaktionen kommer vara mer aktiva i forumet framöver och hoppas också få möta er här.

I det mer långsiktiga perspektivet vill vi integrera funktionaliteten  i forumet med resten av poeter.se. Till exempel kanske en text kan kopplas ihop med en forumtråd för diskussioner om textens ämne, så att själva textkommentarerna istället kan få handla om just texten och hur den kan förbättras.

Vi funderar också kring hur man skulle kunna lyfta fram intressanta diskussioner på sidan mer och ge dem mer plats.

I vanlig ordning tar vi gärna emot felrapporter antingen som meddelande till Redaktionskontot eller som e-post till support@poeter.se.

Vad det gäller önskemål och utvecklings idéer känns forumet som den perfekta platsen för detta, kanske i tråden Poeter.se diskussionsforum.

Mvh Redaktionen, Poeter.se




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2012-11-09 00:22



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent