Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot pressarna för 13.0.0.0.0 Världens sista diktsa



 

Vi går nu in i december månad och slutet av 2012 och samtidigt som den första snön faller letar världens sista diktsamling sin väg till tryckeriet.

Oavsett om världen kommer att gå under vill vi både från poeter.se och förlaget Tolvnittons vägar tacka alla poeter.se medlemmar för att vi tillsammans genomfört detta roliga poesiprojekt. Vi kommer tillsammans med förlaget att se till att ett exemplar av boken läggs i förvaring i Kungliga bibliotekets kulvertar innan den 21 december – till den värld som komma skall.

Som tidigare har poeter.se medlemmar möjlighet att beställa boken till inköpspris. För icke medlemmar kommer boken att komma ut i den vanliga handeln och där till boklådornas prissättning.

Beställ gärna så fort som möjligt om du är intresserad av att få boken innan jul. I beställningsformuläret nedan finns ytterligare rabatterade bokpaket för den som vill ge bort boken som julklapp, i det fall världen fortfarande finns kvar.

Undrar Du vilka poeter.se medlemmar som är med i antologin?  Se listan här ->

 

Beställ boken här–>


Titel: 13.0.0.0.0 – Världens sista diktsamling
Volym: 181 s, 13,5 x 210 mm
ISBN: 978-91-9-78985-4-6
Bandtyp: Häftad och laminerad
Förlag: Tolvnitton Förlag

 

Boken släpps officiellt den 1 december 2012.




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2012-11-30 02:34



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent