Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösta i Paulo Coelho-tävlingen!



-

Nu har tiden passerat för att lämna in bidrag till Paulo Coelho-tävlingen. Det har kommit in över 400 bidrag vilket känns riktigt kul!

Vi går nu in i processen att utse en vinnare.

Det är poeter.se medlemmar som ges möjligheten att rösta fram 30 bidrag. Efter detta korar en juryn bestående av svenska Paulocoelho.se, Bazar Förlag och redaktionen poeter.se, en slutlig vinnare.

Fram till den 20 mars kan du rösta på fem texter som du vill skall gå vidare till final – egna texter exkluderas.

-
Så gå till tävlingssidan och lägg din röst!

 

Priser:

1:a pris = Signerade Manuskriptet från Accra, Alef samt Alkemisten.
2:a pris = Signerade Manuskriptet från Accra samt Alef
3:e pris = Signerad Manuskriptet från Accra.

-

-

/Redaktionen poeter.se, Paulocoelho.se och Bazar Förlag




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 535 gånger
Publicerad 2013-03-11 21:09



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent