Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strödda utfall och infall

Dödsögonblicket lär vara den mest intensiva slutgilltiga
orgasmen.
*
Nervösa bibliotekarier och oroliga författare.

*

När en religion vill påskina njutning som synd och skam
kan man lika gärna säga adjö till livet om man tvangs
alstra sin avkomma utan lust,stilla sin törst och hunger
utan njutning.

*

Judinnan med pedofila instinkter.

*

Människans fyra åldrar : Barndom,tonår,vuxendom och
till sist gammal nog att genomskåda allt i genbankens
ärvda ränta.

*

Hjärta ! smärta ! kön och stön,ett barn är fött och det
liknar inte någon annans,och fadern är allt det som din
fru önskar att du var i sängen.

*

Det där med sexualitet,vad annat är inte den om inte
en tröst i avsaknaden av kärlek ! ?

*

En värdig fiende och en värdig vän,värderas efter ens
förtjänst,dvs,sådana fiender och vänner man fått för
sin rättvisas och orättvisas skull.

*

Man behöver inte nödvändigtvis skriva en tjock volym
för att utröna livets och dödens innebörder,detta kan
enklast sammanfattas i två ord : " Alltet och intet ! "

Sten Wiking





Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP