Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Blockpolitikens Sverige är det svårt att finna något mera ointressant än en valdebatt


Initial uppgörelse med våra folkvalda

 

Polemiskt

Orerande

Lärartyper

Ivrigt

Tvistande,

Idisslande sin

Knasigt

Enerverande

Retorik

 




Övriga genrer (Satir) av © anakreon VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 13:39

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snygga initialer :)
2013-10-14

  Annie b'larsson VIP
Kan hålla med dig om att det ibland blir väldans tröttsamt lyssna på en politiker-debatt. Undrar om dom förstår hur lättgenomskådade dom är? I vilket fall är det tydligt att det finns två olika viljor och det ska det väl finnas. Bevare mig för ett enda stort mittenparti. Jag kommer aldrig att bli sams med högern som alltid velat ta från dom fattiga och ge till de rika. Men det är klart, är de smarta, ger de lite extra pengar (skattepengar från de fattigaste) och ger till medelklassen, så får dom deras röster. Sen förstår jag inte det här klagandet på höga skatter. Vi måste ha höga skatter för att klara av sjukvården och allt annat vi betalar gemensamt. Det är priset för att alla ska få ha ett hyggligt liv.
2013-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Funderade just idag över varför pussel inte kan ha exakt fyrkantiga bitar istället för sådana som sticker ut, i vimlet, i massan. Här visar du på att det finns sådana pussel, där bitarna är så likvärdiga intill intighet.
2013-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Dem gjorde jag upp med på nittiotalet, då jag slutade rösta.
2013-10-12

    ej medlem längre
Bra skrivet, bara träta och tjafsa som de ska ha höga löner för, till ingen nytta.
2013-10-12

  walborg
Varför kan inte politiker samarbeta när de ser gemensamma mål idag??? VArför måste man hugga och slå ihjäl mot bättre vetande? För vem spelar man denna teater egentligen???
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP