Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Tror att sommaren nått sitt slut
Och skymningen nalkas förr
Längtar själen och hjärtat ut
Då hösten står vid min dörr

Löven ändrar färg och väntar på sitt fall
Och djuren går i dvala
För att skyddad sig mot världen, så kall
Då träden står nakna och kala

Avsaknad av värme och ljus
Allting runtomkring mig dör
Trots det känner jag lyckans rus
För höstens dofter värmer mig, som de alltid gör

På himmelen lyser stjärnor klart
Och mörkret får omfamna mig
På hösten blir det uppenbart
Döden, jag har väntat dig




Övriga genrer av ScooterPie
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScooterPie