Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Som sand mellan fingrarna
Rinner livet ur mina händer
Som en krälande orm
Slingrar sig förståndet iväg
Som solens strålar genom träden
Börjar vanvettet sippra ur mina ögon
Jag känner det
Onskan sprider sig
Ju närmare döden kommer




Övriga genrer av ScooterPie
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScooterPie