Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Tankarna virvlar runt
En storm i mitt huvud
Allt vi sa till varandra
Döljer det sig sanning där bakom
Eller var allt bara självförsvar
För att såra i stridens hetta
Tänder en cigarett
Och för den mot mina läppar
Fyller upp ännu ett glas
Med vin rött som bloet
Som pulserar i mitt krossade hjärta
Tar ännu ett giftigt bloss
Andas jag rök, eller dina ord?
Ty du var lika giftig
En sten tynger mitt bröst
Formad av vad du sa
Kommer vi kunna gå vidare
Ta oss ur det här
Eller har vi kommit hit
Där vi för evigt skiljs åt?




Övriga genrer av ScooterPie
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 18:40



Bookmark and Share


  amolunda
Giftigt bra läsning!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ScooterPie