Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det ändå vore jag

Dina mjuka läppar formar ett leende
Ett bubblande skratt slipper ur dig
Dina ögon lyser av lycka
Det värmer min själ att se att du mår bra
Men krossar mitt hjärta
Att se att det är hon
Och inte jag




Övriga genrer av ScooterPie
Läst 246 gånger
Publicerad 2013-10-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScooterPie