Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just ömsesidig förståelse mellan sådana människor, ja individer, så är det av viss vikt att vi anpassar oss till varandra. En sådan vikt skall kunna tänkas ligga som en tyngd på våra skuldror eller väga helt lätt.


Jag talar ett obegripligt språk ?




Jag tycker som du, det vill säga
när du håller med mig i det mesta
som jag har gjort.

I de fall du till äventyrs inte skulle
ha hållit med mig och tycka som jag
gör, då hade jag inte tyckt som du

och därför heller inte ha hållit med.
Men eftersom du gör det
så tycker jag förstås precis som du.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 08:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är nog inte så dumt som det kan verka. Bara en själv inser att vi är lika då vi är lika och olika då vi är olika.
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP