Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något justerad repris


Tänkbara sista ord

 

 

Vincent van Gogh:

"Låna mig ditt öra!"

 

Alexander Graham Bell:

"Ring efter en ambulans!"

 

Adolf Hitler:

"Wir wollen kapitulieren!"

 

Gustav II Adolf

"In i dimman!"

 

Grace Kelly:

"Nu är det kört!"

 

Vidkun Quisling:

"Jag känner mig hängfärdig"

 

Herman Göring:

"Det kunde jag ta gift på!"

 

Grigorij Rasputin:

"Att dom gick på den enkla!"

 

Coco Chanel:

"Vad är det för märklig odör?"

 

Imelda Marcos:

"Nu vill nog ingen vara i mina skor"

 

Victor Borge:

"Don't laugh, I am dead serious!"




Övriga genrer (Satir) av © anakreon VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-13 11:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  limerick
Du e rolig du!
2013-11-14

    ej medlem längre
Kul!
2013-11-13

  Minkki VIP
den sista var bäst :)
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Hihi
Mycket troligt

2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP