Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundamental vetenskap

 

 

Även om den råkar

sakna kemisk beteckning

är kärleken jordens

allra viktigaste grundämne.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av © anakreon VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 10:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du läser mig fel, Carl O. Och jag uttrycker mig tydligen otydligt;) Jag vägrar decimera förhållandet mellan man och kvinna till kemiska processer, fast de naturligtvis finns där. Därför ordvalet "alkemi", som ett slags motsvarighet till grundämnet, kärleken.
2013-12-11

  Carl O Andersson
Undskyld Minkki, men om jag endast pratar om det förhållande som jag känner till, d.v.s. rent heterogena parförhållanden, så vill jag nog ändå ge anakreon rätt och själv påstå att kärlek är en ren kemikalisk process där de kvinnliga feromonerna ställer till ett rent helsike i manliga hypofyser.
2013-12-11

  Minkki VIP
så kärlek är inte kemi, utan alkemi, den finns men kan inte tillverkas och utan den är livet torftigt, när man hittar den undrar man vad man egentligen sysslat med innan ;) en finfin text!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP