Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖRDU ! DU SKRIVER JU SÅ ATT SIGHTEN BLIR HELT VRIDEN ÄR....

Hördu ! du skriver ju så att sighten blir helt
vriden,är du berusad ? eller !
-nä ! men de lär den där som påstår att jesus
ska komma över ängarna vara.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-03 19:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hela fucking mänskligheten är ju FÖDD BERUSAD,varav väldigt få nyktrar till.
2015-01-03

  Onomatoprofet VIP
ja, man kan va berusad på olika sätt
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP