Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

 

...glöm nu bara inte

att de följande dagarna är precis lika nya

som den första januari...




Övriga genrer (Aforism) av © anakreon VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-01 20:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Borde läsas varje morgon!

2014-02-04

  bittemi VIP
en klok och viktig påminnelse
2014-01-25

  Ingrid Trolle
Tack för påminnelsen!
Den behövs.
2014-01-24

  Carl O Andersson
Klokt!
"Ô de töjer se"
sa min morbror Evald
2014-01-10

    Dan Myrbeck
Bra!
Grattis till placeringen!
2014-01-09

  Maria Sundelin VIP
En bra uppmaning
2014-01-08

  Maria T
Så bra tänkt
Varje ny dag
2014-01-07

  Carl Mikael Fäldt
Tack!

Tendensen att missa livets nystarter är verkligen inget jag är stolt över,så din påminnelse i all enkelhet- är oerhört viktig!

God ny dag önskar jag dig!
2014-01-04

  ULJO
Så klok du är Calle
2014-01-03

  Carola Zettergren
Det skadar inte att få en påminnelse om det, nej. Tack för den!
2014-01-02

    ej medlem längre
Tack för påminnelsen,men jag är säker på att jag glömt det redan i Mars.
2014-01-02

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
javisst
och
det kommer bara en dag i taget.
dom hänger inte ens ihop
som rutorna på toapappersrullen
en i taget bara
2014-01-01

  walborg
Klokt sagt
2014-01-01

  thyra
Tänkvärt! Gott Nytt År önskar jag dig :)
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP