Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öar - En hand full dikter av Anders/Densen Ringström



 

Nu, slutligen nedtecknade, några av mina tankar. Till sist hittandes väg, genom armen och handen, vidare ner på tangentbordet. För den delen mår de nog också bäst av det...att rätt och slätt ses för vad de är, små Öar. Tillika även var och en av oss individer, då i egenskap av människa. Likväl jorden, fristående i vårt universum. Inte heller att förglömma en gammal luggsliten, kvarglömd tygkanin, med dess historia.

Öar är Anders Ringströms, Densen på poeter.se, första diktsamling. 

En hand full dikter/texter skrivna till den som låter sig offra en kvart av sin tid och läsa denna bok, för att sedan kanske utbrista i ett: Så kan det vara minsann!
 

Ett smakprov" på material och layout och var den finns att köpa hittar du här >>

Läs Anders Ringström, Densen på poeter.se >> 

 




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-14 21:52



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så kul! Har varit in och läst. Stort grattis och kram!
2014-02-10

  Densen VIP
Tack så väldans! Hade storbesök av MT Mariestads tidningen här om dagen;)

Blev ett mittuppslag...

Ett av det finaste här i livet för mej just nu. är att kunna få chansen att nå ut med sitt ord;)
2014-01-18

  Rosen VIP
Har varit inne och läst ur din bok.
Gillar tonen i dem mycket.
Ens första diktsamling är väldigt speciell, man liksom växer...
Lycka till!
2014-01-18

  Ljusletaren
Så fin din bok verkar!
Varmt grattis med din försäljning
/ kram
2014-01-17

  Tess74
Å vad roligt!
2014-01-15

    Dan Myrbeck
Lycka till önskar jag dig!
2014-01-15
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent