Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsekvenserna av mobbing blir ofta ödesdigra för många, och lärarna har tydligen ingen insikt och kunskap om dess orsak och verkan,de måste väll utbilda sig även till det. Personer på bild har ingen autentisk anknytning med texten.


EFTER DEN DAGEN ÄR DET INGEN SOM VÅGAR KALLA HONOM UFOT

Han är skolans mobbingoffer  no 1, men han  kan
alla  telefonnummer i katalogen  utantill  och  har
högsta  betyg  i  matematik  och  orientering, man
kallar honom "Ufot"  Så kom den dag när han fått
nog, vedergällningens dag, då han beväpnad med
en K-pist mejade  ner hela sin skolklass  inklusive
sin lärare, och  efter den  dagen  är det  ingen som
vågar kalla honom "Ufot" 
                                              *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-17 07:08



Bookmark and Share


  Federico Romano
Instämmer, låter man det gå till bristningsgränsen så blir det vedergällning…
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP