Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens finfina tips är inget emot Svenssons erfarenheter på hemmaplan.


Har du sömnproblem?







Köp inte sömntabletter.
Se bara några avsnitt av konsumreklamen.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-06 23:53



Bookmark and Share


  ULJO
Tack för tipset
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP