Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland grips en människa av ett slags känslor som i stort liknar en sorts kärlek och förälskelse. En övertygelse som bara måste få skrikas ut från hustaken. Att man har gått in i en sorts bubbla av insikt och förståelse.


Folk tänker som de gör...





...istället för att tänka och agera som jag gör.
Det är därför det ser ut som det gör i världen
och det vill jag att någon ändrar på.

Eftersom det jag gör är bra så är det de andra
som skall se till att världen blir en sådan där
fin plats att leva i och på

som den skulle ha blivit om bara jag hade fått
bestämma. Då hade alla gjort som jag, tyckt
som jag, agerat och levt som jag.

Då hade vi minsann levt i ett sant paradis. Ett
paradis byggt på mina fina och hedervärda
värderingar, det hade allt varit något det.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 00:09



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP

* Ler *
2014-02-08

  axveronika
Haha ja där fick du till det. Den sanna subjektivisten.
2014-02-08

  mickech
*ler* tänk om det är tvärtom?
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP